U bent bij ons op het juiste adres voor uw elektrotechnische verdeelsystemen. Voor zowel nieuwbouw, renovatie en verbouwing tot onderhoudswerk aan verdeelinstallaties, wij zorgen dat uw bedrijf op volle toeren kan blijven draaien.

Sinds de verzelfstandiging in 2004 werken we met een ervaren en enthousiast team dat voor u alles in het werk stelt, zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent.

Door het diverse aanbod van producten kunnen wij voor elke situatie een oplossing op maat bieden, van 0 tot 3000 Ampère. Voor zowel binnen als buiten, en passend voor iedere locatie. Wij denken altijd mee met u als klant. Kwaliteit, veiligheid, service en aansluitgemak staan bij ons voorop.

Omdat wij u graag nader laten kennis maken met Thijssen-Oomen Paneelbouw en laten zien wat allemaal mogelijk is vindt u op onze website Referenties en de merken waar wij mee werken. Daarnaast kunt u nog een kijkje nemen in onze brochure, welke u hier kunt bekijken, maar u ook toegezonden kan worden.

Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn, en mocht u toch nog vragen hebben of meer informatie willen vind u ons onder Contact.

        Het team van Thijssen-Oomen Paneelbouw