Onze activiteiten hebben betrekking op verdeelinrichtingen, schakelkasten en signalerings- en besturingspanelen. Wij ontwerpen en assembleren deze producten geheel naar uw wens, de wens van de klant. Enkele van reeds door Thijssen-Oomen Paneelbouw gerealiseerde projecten vind u onder referenties.

Wij kunnen voor al uw installaties de passende verdeel- of sturingskast leveren, voor zowel woningbouw als appartementencomplexen, villa's en fabrieken. In ons leveringsprogramma bevindt zich ook de domotica, een groeiende markt in de branche, waarin luxe, gebruikersgemak en veiligheid een grote rol speelt.

Door de grote variatie in toepassingen betreft het bij nagenoeg al onze prodcuten maatwerk. De eisen en normen die aan onze producten gesteld worden zijn bijzonder hoog. Daarom worden alle kasten van Thijssen-Oomen paneelbouw geleverd met certificaat, hetgeen betekent dat ze 100% getest zijn en de schakelschema's 10 jaar beschikbaar zijn voor service, aanpassingen of uitbreiding.

Eventueel kan ook op locatie een aanpassing verzorgd worden en indien een kast of installatie te groot is om als geheel te transporteren of plaatsen kan op aanvraag de kast in het werk geïnstalleerd worden. De aansluitingen van voedingen en afgaande groepen vallen onder de verantwoordelijkheid van de installateur.

Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn, en mocht u toch nog vragen hebben of meer informatie willen vind u ons onder Contact. Onze sterkste punten zijn kort samen te vatten in:

  • Prijs & kwaliteit
  • Ervaring & Deskundigheid
  • Betrouwbaarheid & Flexibiliteit
  • Betrokkenheid & Service
  • Ervaring & Deskundigheid
  • Certificering
  • Niet alleen de kwaliteit, maar ook het installatiegemak voor de installateur staat bij ons centraal.

    Onder merken vindt u de door ons leverbare merken met de links naar hun homepages zodat u nog meer informatie ter beschikking heeft om uw wel overwogen keuze te maken.